Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: declarația anului vine de la preotul Vasile Antonie Tămaș

de Observatorul de Covasna | 1005 vizualizări

Declarația anului 2020, conform voturilor înregistrate la Superlativele CovasnaMedia.ro, îi aparține preotului din Vâlcele, Vasile Antonie Tămaș.

„Avem unul dintre cele mai bogate județe în resurse minerale și suntem vai de capul nostru, parcă suntem în secolul XIX în foarte multe sate”, spunea, în noiembrie, preotul Tămaș în cadrul unui articol în care am vorbit despre una dintre cele mai apreciate campanii umanitare ale sale, cea în care duce lemne de foc vârstnicilor din zona Vâlcele și nu numai.  

Pentru aceste cuvinte, preotul din Vâlcele a primit 123 de voturi și locul întâi la categoria „Declarația Anului”.

Apreciate au fost și cuvintele inspectorului școlar general Kiss Imre, care a spus, pentru Observatorul de Covasna, în contextul pandemiei de COVID-19: „Poți să ai tu trei mașini, dar dacă nu poți să mergi nicăieri, atunci lucrurile mărunte devin superioare”.

Și spusele preotului din Întorsura Buzăului, Ciprian Popica, au primit multe aprecieri în topul Superlativelor CovasnaMedia, plasând declarația pe locul trei, cu 41 de voturi: „Omul încercat are nevoie de dragoste în primul rând”.

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.