STIREA ZILEI 19 septembrie 2012

Dan Manolăchescu s-a retras din politică

de Agerpres | 743 vizualizări

Preşedintele PDL Covasna şi-a anunţat demisia din partid, motivată de neîncrederea în clasa politică.

Preşedintele PDL Covasna Dan Manolăchescu a anunţat marţi că a demisionat din partid şi că se va retrage definitiv de pe scena politică.

„Motivele care au stat la baza deciziei mele şi pe care le-am menţionat în demisia înaintată conducerii partidului sunt neîncrederea în clasa politică şi în capacitatea ei de a gestiona crizele momentului, şi nu dezamăgirea faţă de echipa din care am făcut parte (...) Pe scurt, pot spune că nu mă regăsesc în profilul noilor politicieni care mai mult adâncesc crizele decât le rezolvă”, a declarat Dan Manolăchescu. Acesta a mai spus că nu se va înscrie în niciun alt partid şi că retragerea sa din politică este definitivă.

Manolăchescu a menţionat că a intrat în politică în urmă cu doi ani cu un proiect concret ce a avut drept scop întinerirea organizaţiei şi crearea unei mai bune comunicări cu comunitatea maghiară, iar ambele scopuri au fost atinse.

„PDL Covasna avea nevoie de o schimbare (...) Echipa a fost primenită, are un plus de tinereţe, de eficienţă şi profesionalism şi sper să nu deraieze de pe şine”, a mai spus acesta.

Interimatul la conducerea organizaţiei va fi asigurat de preşedintele PDL Sfântu Gheorghe, Codruţ Opaiţ.

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.