STIREA ZILEI 13 decembrie 2021

A început votarea pentru Superlativele anului 2021 în județul Covasna

de Mirela Cara Dragu | 1345 vizualizări

Sâmbătă, 11 decembrie, s-a dat startul votului pentru Superlativele Observatorul de Covasna / covasnamedia.ro. Anul acesta sunt puse „la bătaie” 10 categorii cu câte trei sau patru nominalizări. Covăsnenii vor putea vota până sâmbătă, 18 decembrie, iar câștigătorii vor fi dezvăluiți luni, 20 decembrie. Nominalizările au fost făcute împreună cu reprezentanți ai Agerpres și  Székely Hírmondó.

Platforma https://superlative.covasnamedia.ro este activă de sâmbătă, iar cititorii OCV/covasnamedia.ro își pot vota timp de o săptămână preferatul din cele trei sau patru nominalizări făcute pentru fiecare din cele 10 categorii.

Pe lângă covăsneanul anului, gafa anului, știrea anului și declarația anului, votanții își vor putea exprima preferințele și în privința celui mai bun rezultat sportiv, a celei mai bune campanii de voluntariat, a celei mai bune idei lansate în spațiul public sau a celui mai bun eveniment.

Pe lista nominalizărilor, se regăsesc echipa Sepsi OSK și Diószegi László, Festivalul DbutanT și Anna Maria Popa, director TAM, Întorsura Fest, Pedibus, trei greșeli instituționale încadrate la secțiunea Gafa Anului, precum și declarații și știri care au atras în mod deosebit atenția cititorilor de-a lungul întregului an.

Votarea se va putea face toată săptămâna, până sâmbătă, 18 decembrie 2021, urmând ca luni, 20 decembrie să fie comunicate rezultatele. Câștigătorii vor primi premii simbolice din partea echipei Observatorul de Covasna.

Selecția știrilor și nominalizările au fost făcute de către echipa redacțională a ziarului Observatorul de Covasna în colaborare cu alți reprezentanți din presa de limbă română și maghiară, precum Oana Mălina Negrea de la Agerpres și Bodor Tünde, din partea publicației Székely Hírmondó.

Cele zece categorii și nominalizările aferente sunt disponibile pe pagina  https://superlative.covasnamedia.ro, unde se face și votarea.

 

Cei care vor să asigure succesul preferatului lor sunt invitați să transmită informația mai departe, astfel încât să crească șansele de câștig cât de mult posibil.

 

Așadar, până sâmbătă, toată lumea: Vot și Share!

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.