STIREA ZILEI 26 iulie 2022

33 de copii mai fericiți, la cei 33 de ani împliniți ai preotului Vasile Antonie Tămaș

de Diana Pantelimon | 1453 vizualizări

Preotul Vasile Antonie Tămaș din Vâlcele împlinește azi frumoasa vârstă de 33 de ani. Cu această ocazie, i-a venit o idee minunată, și anume aceea de a face fericiți 33 de copii săraci, prin apel la oameni buni și generoși care pot ajuta cu mâncare, dulciuri sau o încălțăminte nouă.

Așa cum ne-a obișnuit, apelul său a fost făcut printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, unde este foarte popular. Părintele vrea să-și aniverseze ziua de naștere prin fericirea celor 33 de copii.

„Mâine, 26 iulie, este ziua mea de naștere! Am să împlinesc 33 de ani. Am selectat 33 de copii cărora să le facem viața mai ușoară! Copii foarte săraci, din sate foarte sărace. Am pozele tuturor! Dacă vrei să asiguri mâncare, dulciuri și o pereche de papuci noi pentru un copil, lasă-mi mesaj și îl poți alege!

33 de suflete vor fi fericite, poate, cu adevărat, pentru prima oară în viață, pe 26 iulie! Detalii pe messenger sau pe what's app la 0768 901 642“, a transmis ieri preotul.

Seara, tot de ziua lui, pleacă în Ucraina, pentru a dona „un automobil unei familii sărace, și mâncare în valoare de 200 de euro“. 

„După toate campaniile umanitare, dacă trăiesc prin cei de lângă mine, deși când am eu nevoie sunt foarte puțini cei care trăiesc și prin mine, am spus să fie ceva special. Bucuria mea nu va fi numai a mea. Dacă mi-am asumat rolul de a trăi pentru aproapele meu, atunci mâine o să fie 33 de copii, 33 de suflete fericite care o să primească alimente, dulciuri, prin sprijinul meu, al Bisericii Ortodoxe Vâlcele. Am primit multe mesaje, din Constanța, din Anglia... Sunt 18 copii care și-au găsit până acum adoptatorul. În jurul sumei de 300-400 de lei, depinde, am făcut pachete cu de toate. Copiii sunt din 3 sate ale comunei Vâlcele. Bucuria va fi că vor avea de mâncare câteva zile. Apoi voi pleca înspre Ucraina pentru a dona un automobil unei familii sărace și mâncare în valoare de 200 de euro“, a spus preotul pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna.

Vasile Antonie Tămaș se implică mereu cu inima deschisă în nenumărate campanii umanitare, iar mesajele lui pe rețelele de socializare sunt de impact și atrag sute de mii și milioane de vizualizări. 

Redacția CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna îi urează, pe această cale, un călduros „La mulți ani!“ și la cât mai multe astfel de acțiuni caritabile. Bunătatea și generozitatea să se întoarcă înzecit către el și familia sa!

Sursa foto: Facebook/Vasile Antonie Tămaș

Distribuie articolul:  
|

STIREA ZILEI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.