SPORT 1 iunie 2015

Ziua Copilului și Cupa „Little Fighter”

de Covasna Media | 789 vizualizări

Cupa Little Fighter Showtime iunie 2015 - 5Cupa Little Fighter Showtime iunie 2015 - 2

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Clubul Sportiv „Show Time” a organizat ediția a III-a a competiției denumită Cupa „Little Fighter” (Micul Luptător) de Ju-Jitsu, dedicată copiilor, cadeţilor și juniorilor (6-17 ani), ce a avut loc în sala de sport a Liceului Teoretic „Székely Mikó” din Sf. Gheorghe, la care s-au prezentat un număr de 120 de „luptători” reprezentând municipiile Sf. Gheorghe prin C.S. Show Time – sensei Cristian Schiopu şi Silviu Ionuţ Carp, Braşov prin C.S. Kokoro – sensei Lucian Boglut, C.S. Shin-Do – sensei Nicuşor Ilie şi Cluj-Napoca prin C.S. Whooooo Istru Karate – sensei Vasile Hoble.

După emoţiile de început, lacrimi de bucurie sau tristeţe, proiectări sau secerări mai mult sau mai puţin spectaculoase, după consumarea energiei în lupta la sol, punctul final – urcarea pe podiumul de premiere a fost ca o descătușare și o apreciere a efortului depus, toţi participanţii primind din partea organizatorului, surpriză dulce – ciocolată, medalie și diplomă de merit. A fost o zi în care am sărbătorit copilăria şi copiii, le-am oferit iubirea şi aprecierea noastră, o zi benefică pentru toți participanții la întrecere.

După numărarea punctelor obținute de către fiecare component al echipelor, clasamentul final pe cluburi a fost cel mai așteptat moment, Cupa „Little Fighter” fiind cucerită în acest an de către brașovenii de la C.S. Kokoro Brașov, urmată îndeaproape pe locul second de echipa C.S. Shin-Do, iar pe locul următor fiind ardelenii de la C.S. Whooooo Istru Karate din Cluj Napoca.

Competiţia avut succes datorită celor ce ne sunt alături și susțin sportul, Consiliul Județean Covasna și Primăria municipiului Sf. Gheorghe ce au finanţat o parte a cheltuielilor privind organizarea, conducerii Liceului Teoretic „Székely Mikó” ce ne-au pus la dispoziție superba sală de sport, sponsorii noştri ce ne susţin necondiţionat, precum şi a oamenilor frumoşi şi foarte frumoşi, părinţii copiilor ce ne-au ajutat pe partea logistică și care ne sunt alături la bine şi la rău.

„Copiii au fost fericiți, părinții încântați, iar felicitările adresate nouă organizatorilor la finalul competiției ne onorează, și ne obligă moral să organizăm și anul viitor ediția a IV-a a acestei cupe care ușor ușor se va impune și va ajunge o tradiție” – ne-a declarat antrenorul Cristian Schiopu.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.