SPORT 7 ianuarie 2014

Winter Rally Covasna a fost amânat

de Székely Emőke | 460 vizualizări

Unul dintre cele mai prestigioase raliuri din zonă, Winter Rally Covasna, care a fost programat pentru 17-18 ianuarie, a fost amânat pentru o dată ulterioară, motivul fiind lipsa ingredientului principal – zăpada.

„Din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioadă, specificul raliului pe zăpadă este compromis cu desăvârșire. Din acest motiv suntem nevoiți să amânăm raliul. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, iar noua dată, stabilită în funcție de condițiile meteo, o vom comunica în timp util, cu cel puțin 10 zile înainte” – ne-a declarat organizatorul competiției, Simon Árpád.

Winter Rally Covasna este un eveniment restricționat pentru piloți invitați din țară și din Comunitatea Europeană, care se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. La acest concurs pot participa și piloți fără licență, dacă posedă o recomandare de la un club sportiv sau de la o școală de pilotaj sportiv. Anul trecut la competiție au participat piloți din țară, dar și din Ungaria sau Italia.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.