SPORT 10 februarie 2014

Weekend de succes pentru CS Electrica

de Székely Emőke | 562 vizualizări

Echipă din Superliga de Tenis de Masă, CS Electrica Sfântu Gheorghe a jucat la sfârșitul săptămânii la Buzău primul turneu din cea de-a doua grupă valorică din acest sezon. Băieții au reușit un rezultat foarte bun, învingând echipele din Buzău, Zalău și Craiova cu 5-0.

Acest rezultat demonstrează că am fi putut ajunge în prima grupă valorică, însă la turneul de calificare a contat forma de moment, noi am fost primii sub linie, așadar nu ne rămâne decât să ducem la bun sfârșit acest sezon, iar la anul să muncim mai mult. Scopul nostru este acela de a ne menține în Superligă, adică să terminăm campionatul pe locul 5 sau 6 (echipele de pe locurile 7 sau 8 retrogradează). Fiecare echipă va fi gazda unui turneu asemănător celui de la Buzău, următoarea etapă va fi în martie, iar cea de la Sfântu Gheorghe va fi probabil în iunie” – ne-a declarat Simon Teodor, component al echipei alături de Laurențiu Bârlan, Ștefan Moldoveanu și Adrian Costea.

Tot la sfârșitul săptămânii au avut etapă și cei din Divizia B la tenis de masă. Echipa CS Electrica, compusă din Bedő Norbert, Rareș Onofrei și Balázs Gergő, a jucat în capitală cu TTT București, Topoloveni și Satu Mare. Covăsnenii au câștigat două dintre cele trei confruntări (5-3 cu București, 5-1 cu Satu Mare, 2-5 cu Topoloveni).

De remarcat în această echipă B este Balázs Gergő, care la doar 10 ani joacă cu seniorii, și reușește să facă față cu brio acestei provocări.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.