SPORT 4 august 2022

Victorie clară pentru Djurgardens IF la Sfântu Gheorghe

de Marius Raczek | 1775 vizualizări

În prima partidă din dubla manșă contând pentru turul 3 preliminar al Conference League, Djurgardens IF s-a impus cu rezultatul de 3-1 la Sfântu Gheorghe, și astfel Sepsi OSK mai păstrează doar șanse teoretice la calificarea în Play-Off-ul competiției continentale.

Partida a început cu Sepsi OSK având inițiativa. Astfel, încă din minutul 5 am consemnat o primă ocazie pentru alb-roșii, când Zetterström a respins lovitura de cap a lui Rondon, după o lovitură liberă executată de Matei. Cu trecerea timpului, suedezii au echilibrat jocul, ba, mai mult, s-au arătat tot mai periculoși. Niczuly a intervenit excelent lăsat singur cu Edvardsen, dar câteva minute mai târziu nu a mai putut împiedica deschiderea scorului. Un henț în careu al lui Rondon a fost sancționat cu penalty, iar Edvardsen a transformat. Golul primit a debusolat-o pe Sepsi OSK, și la doar cinci minute distanță Asoro a majorat diferența, în urma unei faze frumos lucrate de Djurdardens IF. Pe final de repriză, elevii lui Cristiano Bergodi au încercat să construiască ceva mai mult în jumătatea adversă, dar la pauză s-a intrat cu rezultatul de 2-0 în favoarea vizitatorilor.

După pauză, Bărbuț a avut o primă situație, dar a șutat slab, din marginea careului mare, pe lângă poartă. Imediat, în replică, Asoro a pătruns și a șutat de la aproximativ 20 de metri, fără speranțe pentru Niczuly. Sepsi OSK a fost și lipsită de șansă. Zetterström a scos lovitura liberă executată bine de Aganovic, apoi șutul lui Matei a lovit bara, pentru ca din nou portarul suedez să se facă remarcat la balonul expediat de Golofca.

Djurgardens IF, una dintre cele mai bune echipe văzute la Sfântu Gheorghe, a câștigat pe merit, rezultatul de 3-1 făcându-i pe suedezi favoriți la calificarea în următoarea rundă a Conference League.

Conference League - Tur 3 preliminar

Sepsi OSK-Djurgardens IF 1-3 (0-2)

Arbitru: Pawel Raczkowski. Asistenți: Radoslav Siejka, Adam Kupsik (toți Polonia)

Au marcat: Tudorie (79’ - penalty) – Edvardsen (26’ - penalty), Asoro (31’, 54’)

Cartonașe galbene: Aganovic (25’), Mitrea (31’), Rodriguez (63’),  Damașcan (81’) – Finndell (36’), Zetterström (90’+4)

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Ispas (Dumitrescu 70’) – Bărbuț (I. Gheorghe 60’), Păun, Matei (Rodriguez 60’) – Golofca, Rondon (Tudorie 70’), Aganovic (Damașcan 60’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Djurgardens IF: Zetterström – Johansson, Hien, Ekdal, Bengtsson – Finndell (Danielson 72’), Schuller (Banda 81’), Eriksson – Asoro, Edvardsen (Wikheim 60’), Radetinac (Andersson 72’). Antrenor: Kim Bergstrand

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.