SPORT 7 noiembrie 2017

Urmează un val de plecări de la Sepsi OSK

de Iulia Drăghici - Taraș | 1578 vizualizări

Anunțul a fost făcut pe Facebook de finanțatorul Diószegi László

Cu cinci etape rămase în campionatul Ligii 1 și cu obiectivul de a evita retrogradarea, Sepsi OSK anunță un nou val de plecări și demiteri, cea mai recentă fiind cea a jucătorului lituanian Papsys.

Potrivit unui mesaj postat pe Facebook, patronul echipei din Sfântu Gheorghe, Diószegi László, s-a arătat dezamăgit de prestația de până acum atât a jucătorilor, cât și a staff-ului tehnic și a precizat că urmează și alte plecări.

„Astăzi am încheiat conturile cu jucătorul lituanian Marius Papsys! A sosit timpul să nu mai gândim cu inima, ci numai cu creierul! Cine nu dă totul pe teren n-are ce căuta la noi. Mai sunt cinci etape și urmează alte plecări și nu numai dintre jucători! Nici staff-ul tehnic nu s-a ridicat la înălțime, deci se pot întâmpla și acolo modificări! Normal că deja am început să căutam jucători pentru retur și sperăm că în ianuarie putem să aducem jucători de valoare care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, și anume evitarea retrogradării”, a scris, luni seara, pe contul său de Facebook, Diószegi László.

Cea mai importantă plecare de la Sepsi OSK în acest sezon este cea a antrenorului principal, Valentin Suciu, prezentată în 25 octombrie. De asemenea, în 27 octombrie, conducerea echipei a făcut publică și renunțarea la contractul cu jucătorul Cristian Oros.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.