SPORT 23 ianuarie 2018

Unde va juca Sepsi ultimele meciuri din returul campionatului

de Iulia Drăghici - Taraș | 855 vizualizări

Nu doar că Sfântu Gheorghe nu e o opțiune, dar nici măcar Brașovul nu îi mai poate găzdui pe covăsneni

Sepsi OSK va juca ultimele două meciuri din returul campionatului, din februarie, pe stadionul „Ilie Oană" din Ploieşti. Oficialii echipei spun că nu au obținut în timp toate avizele pentru a se putea desfășura partidele la Sfântu Gheorghe, iar la Brașov nu se mai întrunesc condițiile necesare. 

„Sepsi OSK aduce la cunoștința suporterilor că meciurile cu Poli Timișoara (2 februarie) și cu Concordia Chiajna (17 februarie), nu se vor disputa pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe. Am făcut tot posibilul ca în cel mai scurt timp Sepsi OSK să-şi poată disputa meciurile de acasă la Sfântu Gheorghe, dar nu am reușit încă să obținem toate avizele necesare. De asemenea, la stadionul Tineretului din Brașov nu mai există condițiile tehnice necesare, și din acest motiv conducerea clubului a ajuns la un acord ca cele două meciuri să le organizăm la stadionul „Ilie Oană" din Ploieşti.

În ultimele luni reprezentanții clubului au investit mult timp şi energie pentru a finaliza lucrările la stadionul municipal în vederea îndeplinirii criteriilor de omologare și sperăm că în cel mai scurt timp vom ajunge la punctul final al proiectului, astfel încât meciurile din playout, să le putem juca la Sfântu Gheorghe”, arată un comunicat de presă transmis pe Facebook de clubul din Sfântu Gheorghe, care se încheie prin a le mulțumi suporterilor.  

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.