SPORT 23 ianuarie 2024

Un nou succes pentru Sepsi-SIC în Liga Națională de Baschet Feminin

de Marius Raczek | 887 vizualizări

În etapa a 10-a din Liga Națională de Baschet Feminin, la Sfântu Gheorghe, Sepsi-SIC a trecut fără emoții de Universitatea Cluj și rămâne în continuare în fruntea clasamentului cu procentaj maxim al victoriilor.

Sepsi-SIC a început partida în forță și la un moment dat, în primul sfert, conducea cu 24-4. Clujencele au redus apoi diferența, dar nici în sfertul al doilea nu au putut ține pasul cu campioanele en-titre, astfel că la pauză s-a intrat cu rezultatul de 53-24. Sfertul al treilea a fost ceva mai strâns, dar la final Sepsi-SIC a obținut o victorie la scor, 92-45 (28-11, 25-13, 12-7, 27-14). Principalele marcatoare au fost: Nystrom (21 de puncte), Jankovic (15 puncte) și Hristova (14 puncte).

În clasamentul Ligii Naționale de Baschet Feminin, Sepsi-SIC și CSM Constanța sunt singurele echipe neînvinse până în acest moment, și în această ordine ocupă primele două poziții. Pentru echipa pregătită de Zoran Mikes urmează partida din EuroCup care va avea loc miercuri, 24 ianuarie, cu începere de la ora 19:00, la Sfântu Gheorghe, cu deținătoarea trofeului, Fenerbahce Istanbul.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.