SPORT 30 august 2021

Un jandarm covăsnean, campion național la proba de tragere cu pistolul

de Iulia Drăghici - Taraș | 2494 vizualizări

Jandarmul Valentin Constantin Arsene, de la subunitatea din Întorsura Buzăului, a obținut locul I la Campionatul de Tir al Ministerului Afacerilor Interne. 

Punct ochit, punct lovit! Aceasta este deviza colegului nostru, plutonier major Arsene Valentin Constantin, atunci când se află pe aliniamentul de tragere din poligon. 

Cu ocazia Fazei Finale a Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne, subofițerul a obținut locul I la proba de tragere cu pistol calibrul 7,65 mm, rezultatul său individual clasând pe prima treaptă a podiumului și echipa Jandarmeriei Române.

În mod cert, și de această dată, ca de altfel în cazul tuturor competițiilor la care a participat, atât experiența profesională, cât și cea competițională și-au spus cuvântul.

Colegul nostru este jandarm de 9 ani și își desfășoară activitatea în cadrul subunității din Întorsura Buzăului.

Felicitări lui și întregii echipe!”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna. 

Concursul s-a desfășurat în perioada 24-27 august a.c., în Municipiul Târgu Mureș. La eveniment au fost înscrise patru echipe (în total au concurat 80 de sportivi) și a constat în două manșe de precizie și viteză. 

La cele două categorii, pistol, calibrul 7,65 mm și pistol, calibrul 9x19 mm, sportivii jandarmi au ocupat locul I și locul III la bărbați și locul III la femei, aceste rezultate individuale clasând echipa Jandarmeriei pe locul I”, a scris, pe pagina de Facebook, și Jandarmeria Română. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.