SPORT 18 septembrie 2024

Ultima șansă pentru o ședință de yoga în aer liber

de Iulia Drăghici - Taraș | 779 vizualizări

Instructorul Gabriela Chirilă, YOGAbi, găzduiește sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 17:00, ultima ședință de yoga în aer liber de anul acesta. Evenimentul este parte a Zilelor Sportive, care au loc în acest sfârșit de săptămână. 

Accesul la activitate este liber. 

„Cu bucurie vă invit, cu mic, cu mare, la ultima ședință în aer liber de yoga de anul acesta, cu ocazia ZILELOR SPORTIVE, care vor vitaliza orașul nostru, Sfântu Gheorghe!

Ne vom întâlni în Parcul Elisabeta, lângă lac, în zona de relax a evenimentului, pentru o ședință de yoga gratuită pentru toată lumea. Hai cu salteluța de yoga, o păturică și ceai cald, la o experiență care îți va aduce energie în corp, liniște în minte și bucurie în suflet. 

Vă aștept cu mare drag în număr cât mai mare! 

P.S. S-ar putea să avem și o tombolă, dacă tot v-am obișnuit așa vara aceasta!”, a transmis Gabriela Chirilă. 

Sesiuni similare au avut loc și la finalul lunii iunie. Astfel, s-a marcat Ziua Internațională a Yoga. Și în august, la sediul Observatorul de Covasna, am organizat, alături de Gabriela Chirilă, „Yoga în curtea OCV”, primul atelier OCV

În ceea ce privește Zilele Sportive, a 16-a ediție, care are loc între 20 și 22 septembrie, reunește peste 100 de evenimente din aproximativ 50 de ramuri sportive.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.