SPORT 29 septembrie 2017

ULTIMĂ ORĂ Suporterii steliști nu vor mai primi kürtöskalács-ul uriaș

de Iulia Drăghici - Taraș | 2996 vizualizări

Reprezentanții Sepsi OSK transmit că nu vor mai putea distribui la meci kürtöskalács-ul uriaș promis

Birocrația pare să fie cea care strică planurile echipei Sepsi OSK și pe cele ale finanțatorului Diószegi László de a oferi cadou kürtőskalács suporterilor steliști care vor veni la Brașov la meciul de duminică. 

„Datorită unor reglementări suntem nevoiți să renunțăm la distribuirea kürtőskalács-ului uriaș în rândul suporterilor FCSB. Pentru organizarea acțiunii printre altele este nevoie de obținerea unor autorizații de sănătate publică și de siguranța alimentelor, analize de laborator, ne-au informat reprezentanții autorităților competente. Prin urmare, din cauza timpului scurt rămas până la începerea partidei, ne aflăm în imposibilitatea de a obține aceste documente. (...) Pentru situația creată  apelăm la înțelegerea tuturor!”, arată un comunicat de presă transmis de biroul de presă al Sepsi OSK. 

„Regretăm această situație, intenția inițială a fost de a exprima un gest de ospitalitate și sperăm că așa va fi perceput”, a declarat și finanțatorul principal al Sepsi OSK, Diószegi László, potrivit aceleiași surse. 

La începutul săptămânii, în cadrul unei conferințe de presă, finanțatorul Sepsi OSK anunța că suporterii FCSB vor primi în dar un kürtőskalács uriaş din partea conducerii Clubului din Sfântu Gheorghe, ca un semnal de ospitalitate înaintea confruntării pe care cele două echipe o vor avea duminică la Braşov, în cadrul Ligii I de fotbal. 

Colacul secuiesc glazurat cu zahăr ars de dimensiuni uriașe va fi totuși preparat sâmbătă la Sfântu Gheorghe, în cadrul Festivalului deliciilor dulci, însă nu va mai fi distribuit la meci. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.