SPORT 21 iunie 2014

Tecău s-a calificat pentru a cincea oară la rând în finala de la `s-Hertogenbosch

de Covasna Media | 558 vizualizări

Horia Tecău va juca a cincea finală consecutivă la turneul de la `s-Hertogenbosch, alături de al treilea partener distinct.

Echipa formată din jucătorul român și Jean-Julien Rojer s-a calificat în ultimul act al turneului organizat în Olanda, după victoria obținută sâmbătă dimineața, împotriva cuplului Marcel Granollers/Jurgen Melzer.

Partida a durat puțin peste o oră și jumătate și a fost adjudecată de principalii favoriți ai întrecerii cu 7-6, 3-6, 10-6.

În mod normal, semifinala cu Granollers/Melzer urma să se joace vineri, însă austriacul a disputat două meciuri pe tabloul de simplu, iar partida sa de dublu a fost amânată pentru sâmbătă.

Din cauză că turneul trebuie să se termine azi, finala de dublu se va disputa tot sâmbătă, de la ora 18:15. În ultimul act, Tecău și Rojer vor lupta cu Santiago Gonzalez și Scott Lipsky pentru trofeul din acest an de la `s-Hertogenbosch.

Este pentru al cincilea an consecutiv când Horia va juca ultimul act în competiția organizată pe iarba olandeză: în 2010 și 2012 s-a impus alături de suedezul Robert Lindstedt, cu care a mai jucat finala din 2011, iar în 2013 a fost triumfător împreună cu Max Mirnyi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.