SPORT 14 aprilie 2014

Succes covăsnean la Balcaniada de Duatlon

de Székely Emőke | 495 vizualizări

Dániel Attila, Fazakas Amália, Bihari Szilárd și echipa Tri-Aluta G&M au câștigat aurul la Campionatele Balcanice de Duatlon care au avut loc duminică la Brașov. La comptiție sportiva Jakab-Benke Hajnalka a obținut titlul de vicecampioană balcanică.

În jur de 300 de sportivi au participat la competiția de sub Tâmpa, care a fost Balcaniadă și concurs internațional de open în același timp, dat fiind faptul că au participat și concurenți din alte zone ale Europei. Printre competitori s-au numărat și mai mulți sportivi din Sfântu Gheorghe, care au reușit să obțină rezultate foarte bune. Cei de la clubul Tri-Aluta au obținut trei medalii, Dániel Attila a câștigat aurul la categoria juniori, Fazakas Amalia a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria 50-54 de ani, iar echipa Tri-Aluta G&M (formată din Madaras Dániel și Iulian Ganciu) a câștigat de asemenea aurul.

Jakab-Benke Hajnalka a luat argintul balcanic (elite-feminin), în timp ce în competiția amatorilor, categoria 35-39 de ani Bihari Szilárd a câștigat medalia de aur.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.