SPORT 4 decembrie 2023

Ștefănescu l-a debutat cu victorie pe Storck

de Marius Raczek | 805 vizualizări

În etapa a 18-a din Superliga, Sepsi OSK a reușit să se impună cu rezultatul de 2-1 în fața echipei Dinamo București, Ștefănescu fiind autorul celor două goluri care au făcut ca toate punctele să rămână la Sfântu Gheorghe.

Debutul partidei a arătat o echipă vizitatoare, Dinamo, curajoasă, având posesie, însă prima ocazie a avut-o Safranko, dar Golubovic a respins. Imediat după această fază, Rodriguez l-a găsit cu o pasă lungă pe Ștefănescu. Acesta a deschis scorul cu un lob superb.

Tot Ștefănescu a avut o nouă oportunitate de a mări diferența, dar șutul său a trecut pe lângă poartă. Nu la fel s-a întâmplat în minutul 31când, desigur, Ștefănescu a profitat de indecizia defensivei adverse și l-a învins pe Golubovic din pasa lui Varga.

De-a lungul primei reprize cea mai importantă situație pentru Dinamo a fost șutul lui Amzar, respins de Niczuly.

După pauză Dinamo a fost mai insistentă, și golul de 2-1 a venit firesc, la o deviere a lui Ghezali la șutul trimis de Gregorio. Sepsi OSK a simțit amenințarea, cu toate acestea singura ocazie clară i-a aparținut lui Safranko. Acesta a ratat inexplicabil din cinci metri. Până la final a fost mai mult o luptă surdă, cu Sepsi OSK încercând să conserve rezultatul, pe fondul unui joc fragmentat, dar care a adus victoria.

Cu cele trei puncte obținute Sepsi OSK se află pe poziția a zecea în clasamentul Superligii, iar etapa următoare va evolua, în deplasare, la Oțelul Galați.

Superliga, Etapa 18

Sepsi OSK-Dinamo București 2-1 (2-0)

Arbitru: Radu Petrescu; Asistenți: Radu Ghinguleac, Mihai Marica

Au marcat: Ștefănescu (11’, 31’) - Ghezali(51’)

Caronașe galbene: Ștefănescu (45’), Ciobotariu (68’)

Sepsi OSK: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Kecskes, Oteliță – Alimi – Varga(Damașcan 63’), J. Rodriguez, C. Matei(Păun 90’+2), Ștefănescu(Kallaku 81’) – Safranko(Rondon 81’). Antrenor: Bernd Storck

Dinamo: Golubovic – Lucas, Patriche, R. Grigore(Costin 73’) – Moura, Bani(Politic 46’), Ilic, Iglesias, Amzăr – Ghezali, Abdallah(Gregorio 46’). Antrenor: Zeljko Kopic

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.