SPORT 20 ianuarie 2024

Start perfect: Sepsi OSK-Poli Iași 6-0

de Marius Raczek | 922 vizualizări

În prima partidă oficială din 2024, Sepsi OSK a reușit să obțină prima victorie, și nu oricum ci cu un rezultat concludent, 6-0, cu Poli Iași.

Sepsi OSK a intrat bine în joc, dar nu a reușit să-și creeze ocazii de poartă, mai mult, oaspeții au fost periculoși, dar șutul lui Harrison a ocolit poarta lui Niczuly. În minutul 19, însă, avea să vină și deschiderea scorului, Ștefănescu a centrat în fața porții iar Ilie a trimis în proprie poartă. Au urmat ocazii de ambele părți, Ion pentru Poli Iași, respectiv Debeljuh pentru Sepsi OSK, în cele din urmă Matei fiind cel care a majorat diferența dintr-un penalty. Până la pauză Păun a mai înscris o dată pentru Sepsi OSK care a intrat la cabine cu un confortabil 3-0.

După reluare, Ștefănescu a avut prima situație notabilă, iar Poli Iași a replicat prin Marchioni și Bouhenna. Al patrulea gol al partidei a venit în minutul 63 când Kallaku a șutat din interiorul careului, fără speranțe pentru portarul ieșenilor. Ultimele două goluri au venit pe final de partidă. Mai întâi Ștefănescu a reușit un șut superb, din afara careului, apoi tot el a scos un penalty transformat de Bălașa.

Cu acest succes Sepsi OSK rămâne pe poziția a cincea în clasament, iar etapa următoare va evolua în deplasare la UTA Arad, partidă programată în data de 27 ianuarie, cu începere de la ora 14:00.

Superliga, Etapa 22

Sepsi OSK-Poli Iași 6-0 (3-0)

Arbitru: Adrian Cojocaru, Asistenți: Marius Badea, Alexandru Vodă

Au marcat: Ilie (19’-autogol), Matei (36’-penalty), Păun (42’), Kallaku (63’), Ștefănescu (84’), Bălașa (88’-penalty)

Cartonaș galben: Oteliță (4’)

Sepsi OSK: Niczuly – Oteliță, Ciobotariu, Kecskés (Bălașa 75’), Ștefan – Păun, Rodriguez (Gheorghe 68’) – Ștefănescu, Matei (Aganovic 62’), Varga (Kallaku 63’) – Debeljuh (Rondon 83’). Antrenor: Bernd Storck.

Poli Iași: Lung Jr. – Martac (Todoroski 46’), Ilie (Bouhenna 46’), Katanec, Ispas – Jatoba, Itu (Allanzinho 64’), Marchioni, Ion – Gheorghiță (Ștefanovici 74’), Harrison (Buș 81’). Antrenor: Leo Grozavu.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.