SPORT 16 aprilie 2014

Speranţe pentru handbalul de la CSM

de Covasna Media | 632 vizualizări

În weekend-ul trecut a avut loc la Sighișoara Campionatul Național de handbal junior IV – masculin, faza pe euroregiune – cu participarea celor mai bune echipe din județele Alba, Sibiu, Mureș, Harghita și Covasna.

În cadrul acestei competiții, CSM Sf. Gheorghe a avut un parcurs remarcabil unde în jocurile disputate în grupă, alături de Olimpic Tg. Mureș, Sighișoara și Odorhei a obținut locul 2 cu două victorii și o înfrângere – obținând calificarea în grupele semifinale ale turneului.

Jocul prestat de jucători, evoluția și angajamentul acestora și rezultatul obținut ne dau speranțe pentru viitorul apropiat, unde suntem convinși că se naște o nouă generație de excepție.

De asemenea, ne bucură interesul pentru jocul de handbal chiar la nivel de copii și juniori al unor oameni care conduc destinele sportului din Sf. Gheorghe.

Astfel, în a doua zi a competiției am avut plăcerea să-l vedem în tribunele sălii sportului din Sighișoara pe Tischler Ferenc, viceprimarul municipiului Sf. Gheorghe și totodată șeful Comisiei de sport din cadrul Consiliului Local, iar după amiază în fazele semifinale ale competiției am avut plăcerea de a-l avea printre noi pe George Carcadia, directorul CSM Sf.Gheorghe, care sprijină echipele de handbal ale juniorilor din cadrul Clubului.

(Biroul de presă al CSM Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.