SPORT 10 septembrie 2014

Sepsi-SIC se pregătește de noul sezon

de Székely Emőke | 571 vizualizări

Obiectivul clubului: o medalie în campionat

Echipa de baschet feminin Sepsi-SIC a susținut marți seara un antrenament deschis și publicului, iar câteva sute de fani au răspuns „prezent” invitației lansate de club, au participat la acest eveniment și au aplaudat îndelung prestația fetelor. După antrenament președintele clubului, Miklós Zoltán, și antrenorul Zoran Mikes au vorbit despre echipă, obiectiv, dar și despre turneul internațional care va avea loc la sfârșitul săptămânii.

„Considerăm că anul trecut a fost un succes pentru echipă, am evoluat și am reușit și câteva investiții necesare, cum ar fi cumpărarea unui autocar sau amenajarea locuințelor unde sunt cazate fetele. Desigur, anul acesta ne dorim mai mult, și pentru prima dată o spun clar, ne dorim o medalie în campionat” – a declarat președintele clubului, Miklós Zoltán.

Antrenorul Zoran Mikes nu a dorit să compare echipa de anul trecut cu cea de acum, spunând că a compara cele două formații este o sarcină dificilă, fiind vorba de jucătoare diferite, cu personalități diferite. A spus însă că jucătoarele de acum sunt bune, au fost alese cu grijă și vor face față sezonului competițional.

„Pentru noi este important să fim în formă maximă pe tot parcursul sezonului, care va fi lung. Nu putem fi pe top în ianuarie, și apoi să mergem în jos spre finalul campionatului. Avem o echipă bună, cu jucătoare talentate, și cred că vom face față cu brio și schimbării de regulament care spune că pe tot parcursul unui meci trebuie să fie pe teren o jucătoare din România. Nu sunt atât de nebun să promit cuiva că vom câștiga campionatul, cred că ediția din acest an a Ligii Naționale va fi una echilibrată, pe lângă echipele deja consacrate, precum Arad, Târgoviște sau Alba Iulia va trebui să luăm în considerare și alte formații, cum e Timișoara sau Satu Mare, care de asemenea au făcut întăriri” – a declarat Zoran Mikes.

În ceea ce privește turneul de pregătire din acest weekend, la care vor participa echipele din Szekszárd, Ruse, Olimpia Brașov și Sepsi-SIC, antrenorul bosniac a spus că își dorește să câștige această competiție, însă obiectivul principal este acela de a le da ocazia de a juca tuturor componentelor echipei.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.