SPORT 11 octombrie 2015

Sepsi SIC rămâne neînvinsă în Liga Naţională

de Sever Ioan Miu | 529 vizualizări

Echipa locală de baschet feminin a învins Olimpia Braşov cu 83-59

O nouă victorie pentru fetele de la Sepsi SIC, care în meciul disputat sâmbătă cu Olimpia Brașov în Sala Sporturilor „Szabó Kati” au învins cu un avans de 24 de puncte, scor 83-59.

La pauză, scorul era de 49 la 25 pentru gazde, pentru ca în al treilea sfert să ajungă de 74 la 44. Diferența față de brașovence s-a mai micșorat în ultimul sfert al meciului, însă a fost însă prea târziu pentru Olimpia, tabela de marcaj afișând, în uralele galeriei din Sfântu Gheorghe, scorul final 83-59. Este cel mai bun scor al sezonului după performanța de la Satu Mare, unde gazdele au suferit o înfrângere rușinoasă, pierzând cu 46 la 123 în fața echipei covăsnene.

În confruntarea cu brașovencele, cele mai bune marcatoare ale echipei au fost Shante Evans cu 22 de puncte şi Chucky Jeffery cu 19.

Sezonul continuă cu emoții, întrucât pe 17 octombrie echipa lui Zoran Mikes o va întâlni, în deplasare, pe campioana en-titre a României, CS Municipal Târgoviște. Chiar dacă ultimul sezon s-a încheiat cu 3 înfrângeri consecutive în fața târgoviștencelor în finala pentru titlu, suntem siguri că Sepsi SIC poate face un meci bun şi poate câştiga această partidă.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.