SPORT 22 octombrie 2015

Sepsi SIC rămâne neînvinsă după 5 etape

de Sever Ioan Miu | 496 vizualizări

Victorie greu obținută de fetele noastre miercuri seara în meciul de acasă cu Univ Goldiș ICIM Arad, câștigat cu 70 la 65, acesta fiind cel mai strâns scor al sezonului pentru echipa lui Zoran Mikes.

Avansul a fost mic pentru Sepsi SIC, de numai două puncte (20-18), încă de la finele primului sfert, pentru ca la pauză distanța de punctaj să crească ușor: 34-30 pentru gazde.

În al treilea sfert al partidei scorul era extrem de strâns, de 49 la 48, însă la final tabela de marcaj afișa 70-65, spre ușurarea fetelor în alb-verde și spre bucuria galeriei din Sfântu Gheorghe.

La fel ca în meciul cu Târgoviște din 17 octombrie, cele mai multe puncte au fost marcate tot de Evans, Părău şi Tavic. Doar că de data aceasta Shante Evans a condus clasamentul, cu 20 de puncte, urmată de Annemarie Părău cu 15, respectiv de Matea Tavic cu 10 puncte.

În ciuda luptei strânse cu arădencele, Sepsi SIC rămâne singura echipă fără nicio înfrângere din tot campionatul feminin. Fetele lui Zoran Mikes vor avea șansa de a-și adăuga încă o victorie la palmares în meciul de sâmbătă, 24 octombrie, în deplasare la Universitatea Cluj-Napoca.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.