SPORT 22 februarie 2015

Sepsi-SIC câștigă în fața rivalei din Târgoviște

de Székely Emőke | 519 vizualizări

Echipa locală de baschet termină astfel pe primul loc sezonul regulat

Sepsi-SIC și CSM Târgoviște s-au întâlnit sâmbătă seara în cadrul celei de a 25-a etape a Ligii Naționale. Gazdele, având avantajul terenului propriu, s-au impus cu scorul de 70-48 (23-17, 18-14, 15-8, 14-9), și astfel și-au asigurat poziția de lider la finele sezonului regulat.

Meciul a fost echilibrat doar la început, însă cu 3 minute înainte de sfârșitul primului sfert fetele lui Zoran Mikes au preluat conducerea și au continuat să conducă până la finalul partidei. Dacă oaspetele au mai încercat să țină pasul cu gazdele în prima parte a jocului, după pauză lucrurile au stat cu totul altfel, Târgoviște reușind să marcheze doar 17 puncte în 20 de minute, față de 29, cât au aruncat gazdele.

Cea mai bună marcatoare a echipei din Sfântu Gheorghe a fost Murphy cu 19 puncte, în timp ce pentru CSM cele mai multe puncte au fost marcate de Poole, 23.

„Am dominat partida de la cap la coadă, iar acest lucru a făcut diferența. Le mulțumesc suporterilor pentru atmosfera fantastică pe care au creat-o, terminăm sezonul regulat pe primul loc, ceea ce este un rezultat extraordinar” – a declarat la finalul partidei antrenorul gazdelor, Zoran Mikes. Tehnicianul celor de la Târgoviște, Dan Fleșeriu, a spus că au greșit nepermis de mult, și a felicitat echipa gazdă pentru rezultatul obținut.

Sepsi-SIC este așadar lider în clasament cu 48 de puncte, urmată de Târgoviște cu 46 de puncte și Arad cu 44 de puncte.

În ultima etapă a sezonului regulat Sepsi-SIC va juca în deplasare la Rapid București, sâmbătă.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.