SPORT 1 martie 2015

Sepsi-SIC a umilit Rapidul

de Székely Emőke | 776 vizualizări

baschet sepsi sic februarie 2015

Echipa de baschet feminin Sepsi-SIC a jucat în ultima etapă a sezonului regulat în deplasare la Rapid București, unde a reușit o victorie cu peste 60 de puncte diferență, tabela la finele partidei arătând 36-102 (14-25, 5-20, 5-34, 12-23).

Pentru fetele antrenate de Zoran Mikes meciul de sâmbătă a fost practic fără miză, pentru că Sepsi-SIC era deja campioana sezonului regulat, indiferent de rezultatele din această ultimă etapă. Totuși, echipa din Sfântu Gheorghe a arătat că își merită locul în clasament și a învins la scor echipa gazdă. Cele mai multe puncte au fost marcate de Marshall (20).

Sezonul regulat a luat sfârșit, iar Sepsi-SIC va avea avantajul terenului propriu pe tot parcursul play-off-ului. De asemenea, echipa covăsneană se pregătește pentru final four-ul Cupei României, care va avea loc la Sfântu Gheorghe în perioada 13-14 martie. Cu o zi mai târziu, pe 15 martie tot la Sfântu Gheorghe va fi All Star Game-ul feminin, iar publicul poate vota componența celor două echipa (Sud și Nord) până pe 4 martie pe site-ul www.frbaschet.ro.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.