SPORT 24 martie 2013

Sepsi-SIC a învins campioana României

de Székely Emőke | 568 vizualizări

Echipa locală de baschet feminin a învins CSM Târgovişte cu 79-64

Echipa locală de baschet feminin Sepsi-SIC a reușit să producă surpriza etapei a 29-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, trecând la scor de campioanele de anul trecut, CSM Târgoviște. Spectatorii au umplut sâmbătă Sala Sporturilor „Szabó Kati” și le-au încurajat pe fetele antrenate de Deri Csaba.

Baschetbalistele din Târgoviște au început mai bine partida, însă au reușit să câștige un singur sfert din cele 4, astfel scorul final a fost 79-64. Sârboaica Milica Ivanovic a reușit o partidă excelentă, reușind să marcheze 22 de puncte, dar nu s-au lăsat mai prejos nici Rhoads, Valentine sau Wampler.

La pauză echipa din Sfântu Gheorghe a intrat la vestiar cu un avans de 4 puncte, apoi în cea de a doua parte a jocului s-au dezlănțuit, iar la un moment dat au condus și cu 20 de puncte. La finele partidei a început fiesta în tribune, iar cei în jur de 50 de suporteri ai CSM Târgoviște au stat dezamăgiți în tribune, pentru că nu le venea să creadă ceea ce văd pe tabela de scor.

Managerul echipei, Rusz István, a declarat că Sepsi-SIC este capabilă să producă și alte surprize. Fetele vor avea ocazia să demonstreze acest lucru în următoarele zile, pentru că miercuri vor juca în deplasare la Satu Mare, iar apoi urmează final-four-ul Cupei României la Alba Iulia.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.