SPORT 11 aprilie 2018

Sepsi OSK reacționează oficial la incidentul xenofob

de Iulia Drăghici - Taraș | 1184 vizualizări

 

Conducerea Sepsi OSK a transmis miercuri un comunicat de presă prin care anunță că echipa din Sfântu Gheorghe nu recurge la forme de protest în legătură cu incidentul xenofob de la meciul de luni înainte de partida dintre Juventus Bucureşti şi Sepsi OSK, dar că speră că autoritățile competente vor lua măsurile necesare.

„Conducerea clubului Sepsi OSK salută promptitudinea şi angajamentul cu care forurile competente din fotbalul românesc au reacţionat la manifestările xenofobe, străine de spriritul fair-play-ului, generate de gazde şi înregistrate luni seara, înainte de partida dintre Juventus Bucureşti şi Sepsi OSK. Clubul nostru urmăreşte cu mare atenţie ancheta, şi sperăm că se vor lua măsurile în proporţie cu gravitatea faptelor. Subliniem că în acest moment, până la luarea deciziilor de către forurile competente, nu dorim să recurgem la alte forme de protest.

De asemenea, ne exprimăm gratitudinea faţă de formidabilii suporteri ai Sepsi OSK care au dat dovadă de o maturitate şi de o cumpătare deosebite, transmiţând un exemplu din acel spirit care ar trebui să cuprindă lumea sportului”, arată comunicatul de presă transmis de clubul covăsnean.

Suporterii Sepsi OSK au transmis marți, prin intermediul ziarului „Observatorul de Covasna că așteaptă din partea clubului o poziție oficială fermă cu privire la incident.

Detalii despre manifestarea xenofobă de la București, AICI.  

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.