SPORT 7 decembrie 2023

Sepsi OSK o scoate pe Petrolul din Cupa României

de Marius Raczek | 2250 vizualizări

În ultima etapă contând pentru faza grupelor din Cupa României, Sepsi OSK a remizat la Ploiești, scor 2-2, alb-roșii cu un joc dezinvolt reușind practic să o elimine pe Petrolul din competiție.

Deși Bernd Storck a început cu o formulă din care au lipsit mai mulți titulari (Niczuly, Ștefănescu, Matei sau Ninaj), Sepsi OSK, lipsită de presiunea rezultatului, a făcut un joc frumos la Ploiești. Gazdele în dorința de a se califica în faza următoare au forțat în start și au deschis scorul. Omrani l-a găsit pe Musi care a marcat primul gol al partidei. Sepsi OSK a fost mai prezentă în a doua jumătate a primei reprize și egalarea a venit prin reușita lui Ciobotariu, după o centrare a lui Gheorghe, deviată de Rondon cu capul.

După pauză Sepsi OSK a întors rezultatul. Mai întâi Ziman a intervenit la reluarea cu capul a lui Rondon, pentru ca apoi să nu mai poată face nimic la șutul spectaculos expediat de Gheorghe din marginea careului mare. Sub amenințarea eliminării din competiție Petrolul a început să preseze, și la jumătatea părții secunde, Moldovan a avut două bune intervenții. În cele din urmă ploieștenii au egalat, dintr-o lovitură liberă: Jair a centrat și, complet liber Huja, a reluat la colțul lung.

Pentru Sepsi OSK rezultatul nu este relevant, în schimb jocul prestat a fost peste ceea ce ne-au arătat alb-roșii în multe dintre partidele din campionat, ceea ce dă speranță pentru viitor. Cu această remiză alb-roșii au terminat pe poziția a patra în Grupa A, Corvinul Hunedoara și FC Hermannstadt fiind echipele calificate în faza optimilor de finală.

Cupa României, Faza Grupelor, Etapa 3

Petrolul Ploiești-Sepsi OSK 2-2 (1-1)

Arbitru: Claudiu Marcu, Asistenți: Marius Machidanu, Alexandru Filip

Au marcat: Musi (24’), Huja (63’) - Ciobotariu (45’), Gheorghe (48’)

Petrolul: Zima - Dumitriu, Meijers, Huja, Țicu - Jair, Seto, Jefferson, G. Grozav - Musi, Omrani. Rezerve: Eșanu - Abuashvili, Doua, Garutti, Mitrov, Papp, D. Radu, Rădulescu, M. Roman II. Antrenor: Florin Pârvu.

Sepsi OSK: Moldovan - Fl. Ștefan, Kecskes, D. Ciobotariu, Oroian - Damașcan, N. Păun, I. Gheorghe, Dobozi - Kallaku, Rondon. Rezerve: Niczuly, Varga, Alimi, Oteliță, Safranko, Grigore. Antrenor: Bernd Storck.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.