SPORT 25 februarie 2022

Sepsi OSK întâlnește campioana en-titre

de Marius Raczek | 843 vizualizări

În Liga 1 au mai rămas de disputat trei etape din cadrul sezonului regulat. Sâmbătă, 26 februarie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 28-a, Sepsi OSK urmând să primească la Sfântu Gheorghe vizita campioanei en-titre, CFR Cluj.

Chiar dacă ultimul rezultat, înfrângerea cu 3-1 suferită la FC Voluntari, a scos-o pe Sepsi OSK din cărțile calificării în Play-Off, miza acumulării de puncte rămâne. Și aceasta mai ales că atunci când se va trage linie, la finalul celor 30 de etape, echipele vor porni cu punctele înjumătățite, în a doua parte a campionatului. Din acest motiv, elevii lui Cristiano Bergodi trebuie să trateze atent fiecare joc pentru a nu avea surprize neplăcute la terminarea sezonului.

CFR Cluj, campioana en-titre, va veni la Sfântu Gheorghe de pe prima poziție a clasamentului, la o distanță de opt puncte față de ocupanta locului secund, FCSB. Pentru clujeni miza este aceeași, punctele, căci și în Play-Off cele acumulate în sezonul regulat se înjumătățesc. În ultimele cinci etape, CFR Cluj a obținut două victorii și trei remize, succesele consemnându-se în anterioarele două runde, cu același rezultat, 2-1, în fața echipelor Gaz Metan și Rapid București.

În istoricul întâlnirilor directe s-au consemnat 13 partide. Zece victorii au revenit clujenilor, două partide s-au terminat la egalitate, Sepsi OSK impunându-se o singură dată, sezonul trecut, în faza de Play-Off, cu rezultatul de 1-0, gol marcat de Safranko, chiar la Cluj. Partida din turul acestei ediții a revenit campioanei en-titre, rezultat 2-0.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.