SPORT 24 august 2023

Sepsi OSK-FK Bodo/Glimt 2-2. Retrurul va fi decisiv

de Covasna Media | 771 vizualizări

În prima manșă a Play-Off-ului Conference League, Sepsi OSK a reușit să revină în două rânduri și să obțină un rezultat de egalitate, 2-2, cu FK Bodo/Glimt. Calificarea pe tabloul principal al competiției se va decide în Norvegia.

Încă din startul partidei, oaspeții s-au arătat periculoși, și din centrarea lui Gronboek, deviată de Ciobotariu, Niczuly s-a văzut nevoit să respingă. Tot norvegienii s-au aflat în poziție de finalizare ceva mai târziu, dar șutul lui Gulliksen a trecut pe lângă poartă. În aceste condiții, a venit și deschiderea scorului, reușită de Moumbanga, care a profitat și de plasamentul greșit al defensivei alb-roșilor. În minutul 21, avea să vină și prima ocazie pentru Sepsi OSK, portarul advers reținând balonul expediat de Gheorghe. Până la pauză, am mai consemnat acțiunea lui Ștefănescu, respectiv un nou șut al lui Gheorghe, de data aceasta peste poartă.

Debutul reprizei secunde a fost favorabil pentru elevii lui Liviu Ciobotariu. La un minut după reluare, Ștefănescu a fost faultat în careu, iar din penalty-ul acordat, Alimi a restabilit egalitatea. A urmat o nouă ocazie pentru Sepsi OSK, dar Ștefănescu nu a nimerit cadrul portii. În replică, Bodo/Glimt a trecut în avantaj prin șutul de la distanță a lui Berg. Alb-roșii nu au cedat și în minutul 82 au egalat din nou, tot din penalty, de acestă dată autorul golului fiind Matei, după un falut în careu asupra lui Varga.

După această remiză, Sepsi OSK mai poate spera la calificare. Ca și în turul anterior, echipa covăsneană are nevoie fie de o victorie, fie de o remiză care să o ducă în prelungiri, eventual la departajarea prin loviturile de la 11 metri.

Conference League, Play-Off, Manșa tur

Sepsi OSK - FK Bodo/Glimt 2-2 (0-1)

Arbitru: Ruddy Buquet, Asistenți: Aurelien Drouet, Guillaume Debart(toți din Franța)

Au marcat: Alimi (48’-penalty), Matei (81’-penalty) - Moumbagna (19’), Berg (69’)

Cartonașe galbene: Ștefănescu (22’) - Bjortuft (47’), Haikin (81’)

Sepsi OSK: Niczuly - D. Ciobotariu, M. Bălașa, Ninaj, A. Dumitrescu – Alimi (Matei 61’, Rondon 84’), N. Păun (Aganovic 76’) - M. Ștefănescu, Rodriguez, I. Gheorghe (Varga 76’) – Safranko (Fr.Junior 84’). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Bodo/Glimt: Haikin – Wembangomo (Sjovold 90’+4), Moe, Bjortuft (Lode 90’+3), Bjorkan - Bronboek, Berg, Brunstad Fet (Saltnes 65’) – Gulliksen (Sorli 65’), Moumbagna (Espejord 77’), Pellegrino. Antrenor: Kjetil Knutsen

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.