SPORT 8 octombrie 2021

Sepsi OSK are un nou antrenor; Cristiano Bergodi vine la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1618 vizualizări

Sepsi OSK anunță oficial că are un nou antrenor. Este vorba despre Cristiano Bergodi. Acesta va începe luni antrenamentele cu echipa din Sfântu Gheorghe.

„Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord cu Cristiano Bergodi pentru postul de antrenor principal și urmează ca el să conducă luni, 11 octombrie, primul antrenament oficial la echipa noastră.

În vârstă de 56 de ani, Cristiano Bergodi și-a dat acordul pentru un contract valabil până la sfârșitul sezonului 2021/2022, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Ca antrenor Cristiano Bergodi a mai coordonat echipe precum Universitatea Craiova, FC Voluntari, Modena, ASA Târgu Mureș, Rapid București, Brescia, Pescara, FCSB, Poli Iași, CFR Cluj sau FC Național.

Îi urăm bun venit şi mult succes noului antrenor al Sepsi OSK, Cristiano Bergodi!”, a anunțat, prin intermediul paginii de Facebook, Sepsi OSK. 

Finanțatorul echipei covăsnene, Diószegi László, a anunțat la finele lui septembrie despărțirea de antrenorul Leo Grozavu, cel care conducea reprezentativa județului din 2019, în urma rezultatelor slabe din ultime vreme.

În istoria echipei Sepsi OSK, Leo Grozavu va rămâne cel care a condus pentru prima dată echipa covăsneană în finala Cupei României, a obținut cea mai bună clasare în Liga 1, locul 4 prin care a contribuit la calificarea în premieră într-o competiție europeană.

În prezent, în clasamentul Ligii 1, Sepsi OSK este pe locul 12. 

Sursa foto: Telekom Sport.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.