SPORT 28 septembrie 2021

Sepsi OSK s-a despărțit de Leo Grozavu

de Covasna Media | 3945 vizualizări

Finanțatorul echipei Sepsi OSK, Diószegi László, a anunțat despărțirea de antrenorul Leo Grozavu, cel care conducea echipa covăsneană din 2019, în urma rezultatelor slabe din ultime vreme.

Se pare că ultima remiză, cea cu Gaz Metan Mediaș, i-a fost fatală lui Leo Grozavu. După ce a fost revelația sezonului trecut, când a ocupat poziția a patra, Sepsi OSK este în actualul sezon doar pe locul 12 în clasamentul Ligii 1, cu o singură victorie după zece etape disputate.

În istoria echipei Sepsi OSK, Leo Grozavu va rămâne cel care a condus pentru prima dată echipa covăsneană în finala Cupei României, a obținut cea mai bună clasare în Liga 1, locul 4 prin care a contribuit la calificarea în premieră într-o competiție europeană.

Pentru partida de sâmbătă, cu Rapid București, care se va disputa la Sfântu Gheorghe, de pregătirea echipei se vor ocupa Ilyés Róbert și Kulcsár Laszló.

În altă ordine de idei, finanțatorul lui Sepsi OSK, Diószegi László a anunțat că preconizata inaugurare a noului stadion, pentru data de 8 octombrie, va fi amânată din cauza condițiilor pandemice care limitează prezența spectatorilor în tribună. Inaugurarea noului stadion se dorește a fi o sărbătoare la care să participe toți suporterii, iar pentru acesta, Diószegi László a anunțat că este cea mai înțeleaptă decizie care s-a luat în acest moment.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.