SPORT 4 august 2017

Sepsi joacă sâmbătă seară

de Covasna Media | 673 vizualizări

Etapa a IV-a a Ligii I Betano la fotbal a așezat-o pe Sepsi Sf. Gheorghe într-o poziție privilegiată a țintarului rundei. Motivul principal a fost confruntarea cu adversarul Viitorul Constanța, care vine după o dublă în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Viitorul Constanța, echipă manageriată de Gheorghe Hagi, a pierdut, miercuri, 26 iulie, returul din Cipru cu Apoel Nicosia, scor 4-0 în prelungiri. În timpul regulamentar, ciprioții au condus cu 1-0, exact rezultatul manșei tur, așa că s-au disputat și două reprize suplimentare, de câte 15 minute fiecare. Trupa lui Hagi este, la Brașov, la al șaselea meci în ultimele 20 de zile. Viitorul Constanța va continua în cupele europene. În pofida eliminării din Liga Campionilor, dobrogenii sunt în urna pentru play-off-ul Europa League. Ei urmează să își afle adversarul chiar azi, tragerea la sorți fiind programată la Nyon, în Elveția.

Jocul Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Viitorul Constanța se dispută sâmbătă, 5 august, de la ora 18.30, pe Stadionul Tineretului din Brașov.

Restul meciurilor din etapa a IV-a:

Vineri 4 august

Poli Timișoara – Juventus București, 18.30

FC Voluntari – FC Botoșani, 21.00

Sâmbătă 5 august

CSM Iași – CFR Cluj, 21.00

Duminică 6 august

Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 18.30

Concordia Chiajna – FCSB 21.00

Luni 7 august

Dinamo – Gaz Metan Mediaș, 21.00

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.