SPORT 11 mai 2023

S-a dat start înscrierilor pentru Cupa Șugaș Băi!

de David Leonard Bularca | 7738 vizualizări

Cum te poți înscrie 

Cupa Șugaș Băi va avea loc luna viitoare, în 3 iunie. Înscrierile abia au început, iar organizatorii spun că cei pasionați se pot înregistra până la finalul acestei luni. Taxa este de 600 de lei, iar numărul maxim de participanți acceptat va fi de 40, se arată în regulamentul competiției. Și amatorii se pot înscrie. 

Lungimea traseului este de 3.500 de metri. Înscrierile se fac online, pe site-ul autocrono.ro, ne-a spus directorul organizatoric al competiției, Simon Arpad.

„Înscrierile de pot face până în 31 mai, pe site-ul nostru, autocrono.ro. Deci acolo se pot înscrie oamenii. Pot veni și amatori să participe, însă toate mașinile trebuie să aibă cușcă din aceea de securitate, înăuntru. Și, desigur, centuri și scaun. Mașini de tip sport. Trebuie să aibă omologare FIA sau să fi avut și să fi expirat, dar să nu fi trecut încă șapte ani de când a expirat. Se acceptă încă șapte ani drept omologare”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, directorul organizatoric al competiției. 

Deși anul trecut competiția a fost națională, anul acesta este una regională.

„Înscrierile abia au început, deci încă așteptăm să se înscrie oamenii. Anul trecut a fost etapă națională, dar, din cauza lipsei semnalului telefonic, am fost nevoiți să nu o mai facem etapă națională”, a explicat Simon Arpad. 

Competiția este organizată de mult timp și a devenit deja o tradiție ca aceasta să aibă loc în fiecare an. 

Sursa foto: organizatori

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.