SPORT 9 decembrie 2012

România învinge Spania şi rămâne în cursa pentru semifinalele Europeanului de Handbal feminin

de Covasna Media | 382 vizualizări

Echipa naţională de handbal feminin a României s-a impus, duminică, în faţa Spaniei, scor 31-26 (15-12), în primul din cele trei meciuri programate în faza grupelor principale. În urma acestui succes echipa României acumulează trei puncte şi rămâne cu şanse reale în cursa pentru calificarea în semifinale.

Primele 30 de minute au fost extrem de echilibrate, dar cu Neagu şi compania mereu în avantaj. Româncele s-au desprins în ultimele minute la 3 goluri, 15-12. După pauză jucătoarele noastre au făcut ce au vrut cu adversarele din Spania şi s-au distanţat la 10 goluri diferenţă, 28-18, cea mai mare din meci. Ibericele au revenit doar pe final cînd România nu a mai forţat, marcînd chiar 6 goluri consecutive pentru 29-25.

Pentru a se califica în semifinale, România trebuie să cîştige şi celelalte meciuri rămase în această grupă, cu Ungaria şi Germania, dar mai trebuie îndeplinită o condiţie pentru a nu mai depinde de alte meciuri, Muntenegru să cîştige în această seară cu Ungaria lui Gorbicz.

Clasament Grupa principală II:

1. Muntenegru 2m 4p

2. Ungaria 2m 3p

3. România 3m 3p

4. Spania 3m 3p

5. Rusia 2m 1p

6. Germania 2m 0p

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.