SPORT 10 iunie 2013

Rezultate foarte bune pentru atleții CSM Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 745 vizualizări

Atleti CSM Sfantu Gheorghe iunie 2013 - 03

Atleti CSM Sfantu Gheorghe iunie 2013 - 02

Atleti CSM Sfantu Gheorghe iunie 2013 - 04

La sfârșitul săptămânii trecute, atleții Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe au participat la prima etapă a Campionatelor Internaționale ale României, la București. Directorul adjunct al Clubului, George Carcadia, spune că rezultatele elevilor antrenoarei Revesz Katalin sunt excepționale.

„Dintre sportivii Clubului Sportiv Municipal s-a remarcat atletul Florin Purcea la proba de 400 m, unde a obţinut un merituos loc II, cu un timp foarte bun, de 47:54 sec. Sportivul este selecționat în naţionala de seniori şi tineret a României la proba de 400 m şi va face parte din echipa de seniori ştafetă, 4x400m a României, care va participa la Campionatul European de la Dublin, Irlanda, în perioada 20-21 iunie. El este la un pas de calificarea la Campionatele Europene de Atletism, tineret, de la Tampere, Finlanda, care vor avea loc în perioada 11-14 iulie şi la Campionatul Balcanic Seniori, care va avea loc în Turcia” – a declarat Carcadia.

Acesta a punctat și rezultatul obținut de tânărul Cosmin Trofin, care s-a calificat pentru mondialele de cadeți la proba de 800 de metri.

La concurs au mai participat Iulian Ganciu la 1.500m, care cu timpul de 3:55:34 a ocupat locul 6.

Sportiva Mihaela Loghin a ocupat locul 3 la cursa de 3000m.

Sportivii Florin Purcea şi Iulian Ganciu vor participa la concursul internaţional organizat la Budapesta, Nemzetközi Nyílt Felnőtt Bajnokság, în data de 15 iunie.

„Să nu uităm însă nici de celelalte discipline ale CSM. În perioada 14-16 iunie sportivii noştri vor participa la finala Campionatului Naţional de Judo care va avea loc la Techirghiol. Sunt calificaţi următorii sportivi: Ţifrea Laurenţiu, Onişor Roxana şi Cocicodar Amil, însoțiţi de profesorul lor Petrică Olteanu, care speră să aducă cel puţin două medalii clubului. În aceeași perioadă echipa de handbal fete junioare IV, pregătită de profesorul Viorel Bărbos, va participa la turneul semifinal de la Sibiu” – a conchis George Carcadia.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.