SPORT 15 septembrie 2013

Rezultate bune pentru trialiștii din Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 477 vizualizări

orban gabi

La sfârșitul săptămânii a avut loc la Oradea ediția din acest an a concursului de trial bike „Gravity Fighters”. La eveniment au participat cei mai buni sportivi din țară, dar și din Ungaria și Polonia, astfel competiția la cele 3 categorii, elite, senior și junior, a fost acerbă.

La concurs au participat și cei doi trialiști cunoscuți din Sfântu Gheorghe, Orbán-Barra Gábor și Pásztor Csaba Attila, amândoi reușind să urce pe podium. La categoria elite Gabi a luat bronzul la subcategoria internațional și argintul la național, pe când Attila a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la seniori.

„Concursul la categoria elite a fost destul de dificil pentru că am concurat în ploaie, iar traseul a fost alunecos. Atmosfera însă a fost bună, la fel și organizarea” – ne-a declarat Orbán-Barra Gábor.

Acesta ne-a mai spus că la sfârșitul lunii septembrie va avea loc ultima Cupă Mondială din acest an, la care speră să participe. Condiția este ca până atunci să facă rost de banii necesari pentru deplasarea în Belgia.

pasztor csaba attila

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.