SPORT 21 decembrie 2023

Remiză în ultimul meci din 2023

de Marius Raczek | 1140 vizualizări

În ultimul meci din 2023, Sepsi OSK a remizat, în deplasare, la FC Hermannstadt, scor 1-1, astfel că alb-roșii sunt în continuare neînvinși cu Bernd Storck pe banca tehnică.

Gazdele au început în forță, și încă din minutul șase au deschis scorul. După un corner, Niczuly a boxat balonul, fundașii lui Sepsi OSK nu au reușit să îndepărteze pericolul și Jipa, lăsat singur în marginea careului mare, a șutat perfect, imparabil, pentru prima reușită a partidei. La câteva minute distanță, Sepsi OSK putea să egaleze, dar Căbuz a intervenit la balonul expediat de Matei. Până la pauză, ambele echipe au mai avut o oportunitate, Alhassan de partea lui FC Hermannstadt, respectiv Kecskés, care a trimis cu capul, puțin pe lângă poartă, dintr-o lovitură liberă a lui Ștefănescu.

După reluare, Sepsi OSK a părut ceva mai insistentă, dar prima oportunitate i-a aparținut lui Iancu. Apoi Căbuz a scos șutul lui Kallaku, arătând că alb-roșii sunt tot mai deciși să obțină golul egalizator. Întâi a fost faza golului anulat, prin decizie VAR, reușit de Safranko, pe motivul unui fault inițial, comis de Alimi asupra lui Biceanu. Și totuși, golul egalizator a venit, cu zece minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc. Balonul a curs pe traseul Ștefănescu-Oteliță-Kallaku, ultimul finalizând superb, cu un șut în colțul de sus al porții.

Cu acest rezultat, dacă Universitatea Cluj nu câștigă partida cu CFR Cluj, Sepsi OSK va încheia anul 2023 pe poziția a cincea în clasament, un loc de Play-Off, cu perspective bune pentru anul viitor.

Superliga, Etapa 21

FC Hermannstadt-Sepsi OSK 1-1 (1-0)

Arbitru: Ionuț Coza, Asistenți:  Radu Ghinguleac, Alexandru Vodă

Au marcat: Jipa (6’) - Kallaku (80’)

Cartonașe galbene: Mino (39’), Alhassan (89’)-Damașcan (12’), Ninaj (45’+2), Ștefănescu (56’), Alimi (71’)

FC Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Bejan (cpt.), Al. Oroian – Balaure (Antoche 74’), Mino Sota (Murgia 64’), Alhassan, Jipa (Bucuroiu 74’) - G. Iancu (Biceanu 64’), D. Paraschiv (Neguț 20’). Antrenor: Marius Măldărășanu

Sepsi OSK: Niczuly (cpt.) - Oteliță, Kecskés (Ștefan 62’), Ninaj, D. Ciobotariu - Alimi, Păun, Ștefănescu (Aganovic 81’) - C. Matei (Kallaku 30’), Safranko (Debeljuh 81’), Damașcan (Varga 46’). Antrenor: Bernd Storck.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.