SPORT 12 ianuarie 2024

Remiză albă cu Újpest FC

de Marius Raczek | 765 vizualizări

Sepsi OSK a disputat și cea de-a doua partidă amicală din cadrul stagiului de pregătire care are loc în Antalya, de această dată alb-roșii remizând, 0-0, cu echipa maghiară Újpest FC.

Partida a început cu dominarea elevilor lui Bernd Storck, dar cu un joc mai mult de posesie, din care nu au rezultat faze de poartă. După pauză, Păun a avut o bună situație de a marca, dar lovitura sa de cap nu a nimerit cadrul porții. Pe final, Sepsi OSK putea să-și apropie victoria, dar lovitura de pedeapsă executată de Debeljuh a fost parată de portarul maghiarilor, și cu toate că, atent, Rodriguez a reluat în poartă, golul a fost anulat.

Sepsi OSK a început în formula: Niczuly - Ștefan, Ciobotariu, Kecskés, Varga, Păun, Gheorghe, Oteliță, Kallaku, Ștefănescu, Debeljuh. De-a lungul partidei au mai fost utilizați: Moldovan - Oroian, Ninaj, Bălașa, Rodriguez, Aganovic, Rondon, Rența, Popșa.

Bilanțul partidelor amicale din acest început de an, pentru Sepsi OSK, este de o victorie, 2-1 cu 1.FC Magdeburg, și o remiză, 0-0 cu Újpest FC, prima partidă oficială urmând a se disputa pe 19 ianuarie când la Sfântu Gheorghe va veni Poli Iași.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.