SPORT 14 iunie 2015

Prima competiție de Ju-Jitsu Brazilian

de Covasna Media | 685 vizualizări

Ju Jitsu Brazilian ShowTime iunie 2015 - 04

La invitația Clubului Sportiv Vipguard din Tecuci, echipa Show Time a participat sâmbătă la Cupa „Belt League”, competiție rezervată sportivilor practicanți de Ju-Jitsu Brazilian (Ne-Waza, Grappling, Submission), la care au participat 12 cluburi cu 135 de sportivi, copii și juvenili. Echipa covăsneană format din 7 sportivi și un antrenor s-a întors acasă cu 9 medalii – două de aur, cucerite de Ștefania Popa la categoria -45 kg și Mihail Neagu la categoria -30 kg; 3 de argint câștigate de Alexandra Neagu la -55 kg și Open feminin -17 ani și Izabella Zina Mihalca la -50 kg, aceasta cucerind și o medalie de bronz la Open feminin -17, bronz având și sportivii Alis Stoican la -55 kg, Norbert Catalina la -50 kg și Răzvan Măsar la -60 kg.

Am dominat clar categoriile de -30 kg masculin, -45 kg feminin, -55 kg feminin și Open-ul feminin -17 ani, open câștigat de Luiza Turcu (fata organizatorului) care prin cunoașterea tertipurilor de arbitraj și a regulamentului a reușit să „sufle” medalia de aur sportivei noastre Alexandra Neagu cu doar un avantaj (1 punct). Acest lucru nu ne întristează, ba din contră, ne bucură deoarece știm unde avem de muncit și ce avem de învățat pe viitor, pentru a putea învinge sportivi de BJJ, artă marțială ce prinde din ce în ce mai mult teren și în țara noastră.

Suntem bucuroși că avem lângă noi oameni minunați ce ne ajută, grupul Battery Team pe partea financiară, domnul Costin Cucu pe partea logistică și fără de care ne-ar fi fost mai greu să ajungem la eveniment, precum și părinții copiilor de la noi din club ce ne sunt alături și ne susțin.

Cum vacanța bate la ușă, inițiem și în acest an programul Școala de Vară „Show Time” în cadrul căreia vom desfășura diverse activități, atât în dojo-ul clubului din cadrul Casei Armatei de pe str. Oltului, cât și în aer liber prin plimbări cu bicicleta, drumeții montane, tenis de câmp, tenis de masă, înot, atletism etc., finalizând aventura printr-un Cantonament „Pentru copii zdraveni” ce va avea loc în stațiunea Sugaș Băi la sediul asociației CovAlpin, unde vom face și bilanțul acestei veri!

Până atunci, noi echipa vă spunem „It’s Show Time!”

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.