SPORT 3 mai 2018

Peste 11.000 de lei au ajuns la tânărul de 18 ani bolnav de cancer

de Iulia Drăghici - Taraș | 1054 vizualizări

Suma, dar și alte donații au fost strânse luni, 30 aprilie la meci, de galeria Sepsi OSK și partenerii

Inițiativa galeriei Sepsi OSK de a-l sprijini cu fonduri pe tânărul din Sfântu Gheorghe, Schill Botond, în vârstă de 18 ani, bolnav de cancer, s-a materializat la meciul de luni, 30 aprilie, contra celor de la Dinamo București cu peste 11.000 de lei, dar și alte donații. Banii au ajuns în contul lui Botond, care se află în Germania pentru intervenția chirurgicală care i-ar putea salva viața.

„În cursul zilei de 2 mai 2018, patru reprezentanți al Galeriei Székely Légió, împreună cu părinții lui Schill Botond am deschis și am numărat 3 saci de donații sigilate după meciul de luni. Vă informăm cu mare bucurie că pe parcursul partidei din 30 aprilie s-au strâns 11.032,45 RONI și 20 de EURO. În prezența părințiilor suma a fost depusă în contul lui Schill Botond. 

Mulțumim publicului, mulțumiri lui Laser Pro SRL, care a realizat tricourile inscripționate cu care au intrat jucătorii pe teren pe preț de cost, preotului reformat din Bicfalău, dl. Sánta Imre, notarului public Dna. Marilena Profiroiu, care a donat cauzei onorariul notarial, pentru firma Multi Nr SRL, care a asigurat cutiile de donații, pentru membrii Galeriei și voluntarilor noștri”, au transmis prin intermediul Facebook reprezentanții Galeriei, care spun că această campanie nu se oprește aici.  

„Campania noastră se va continua prin licitarea unor tricouri de echipe donate de către prietenii noștri suporteri din Ungaria și Slovacia. Mulțumim! Detalii în curând”, și-au încheiat suporterii inimoși mesajul.

Detalii despre cazul lui Schill Botond, dar și conturile unde pot fi făcute donații, AICI.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.