SPORT 24 ianuarie 2024

Participare de succes pentru CSM Sf. Gheorghe la Cupa României de Autoapărare

de Marius Raczek | 1413 vizualizări

În perioada 19-21 ianuarie, la Brașov, s-a desfășurat Cupa României de Autoapărare, competiție din calendarul Federației Române de Arte Marțiale, în cadrul căreia sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe au cucerit două medalii de aur, respectiv două medalii de argint.

Cupa României de Autoapărare, competiție din calendarul Federației Române de Arte Marțiale, a ajuns la cea de a XVI-a ediție, iar la start a adunat în jur de 400 de sportivi din întreaga țară, care au concurat la mai multe probe. Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a fost reprezentat la Brașov de frații Adrian și Alexandru Stănculeasa, doi sportivi valoroși, specializați în lupta la sol, fiecare dintre ei luând parte la câte două probe. Alexandru Stănculeasa a reușit meciuri foarte frumoase, grație evoluțiilor sale cucerind două medalii de aur, la probele de Ju-Jitsu ne-waza și Ju-Jitsu submission, categoria 50 kg, U14. Adrian Stănculeasa, în cadrul categoriei 70kg, U18, a cucerit două medalii de argint, în cadrul probelor Ju-Jitsu ne-waza și submission.

Sportivi sunt pregătiți de antrenorul emerit de Arte Marțiale, Petru Oltean Shihan, care consideră că aceste rezultate obținute la început de an dau speranțe pentru rezultate foarte bune în continuare.

În cadrul competiției au evoluat și trei sportivi legitimați la Clubul Sportiv Samurai OPS Sfântu Gheorghe, la secția de kickboxing. Deși toți trei sunt începători, având mai puțin de un an de când practică acest sport, rezultatele lor sunt încurajatoare. Aceștia s-au remarcat la proba Strike K1, și au obținut următoarele rezultate: Ștefan Tomescu Papuc, locul II, medalie de argint, la categoria 70kg, U18, Victor Dumitru, locul III, medalie de bronz, la categoria 110kg, U18 și Mihai Nicolae Ioja, de asemnea locul III, medalie de bronz, la categoria 80kg, +18 ani.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.