SPORT 4 iunie 2014

OSK va juca barajul pentru promovare în Divizia C cu Selena Jariștea

de Székely Emőke | 735 vizualizări

Partida se va disputa pe 21 iunie la Bacău

Echipa de fotbal Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe va disputa meciul de baraj pentru promovarea în Divizia C cu formația Selena Jariștea, echipă ce a câștigat campionatul județean din Vrancea. Partida va avea loc pe data de 21 iunie de la ora 16 la Bacău, iar OSK va pune la dispoziția fanilor mai multe autocare pentru a putea merge să își susțină echipa favorită.

„Sunt mulțumit de tragerea la sorți, noi mergem la Bacău să câștigăm și sper că data de 21 iunie va fi o zi de sărbătoare pentru fotbalul covăsnean. Fiecare potențial adversar a fost puternic, toți au dominat practic campionatul județean anul trecut, dar noi suntem pregătiți și sperăm că vom câștiga – ne-a declarat finanțatorul echipei, Diószegi László.

Acesta a mai spus că OSK va pune la dispoziția suporterilor autocare pentru a putea merge cu echipa la Bacău, pentru acestea se vor face înscrieri începând de luni, iar informațiile legate de această deplasare vor fi postate pe pagina de facebook a clubului. Diószegi spune că dacă va exista cerere, vor porni autocare și din alte localități ale județului, nu doar din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.