SPORT 8 iulie 2014

OSK Sfântu Gheorghe caută fotbaliști

de Székely Emőke | 665 vizualizări

Joi după masa, de la ora 17, la stadionul din Sfântu Gheorghe clubul de fotbal Sepsi OSK așteaptă tineri cu vârsta între 15-18 ani pentru a face selecții pentru echipele de U16 și U18 ani. Scopul este acela de a înscrie aceste echipe în campionatul național.

„Este o bună oportunitate pentru tinerii talentați, dornici de afirmare, care ar prefera să facă parte din echipa OSK în detrimentul unor echipe din diferite comune. Campionatele U16 și U18 sunt naționale, așadar mutarea poate fi una de perspectivă. Scopul nostru este acela de a avea echipe de copii și de tineret. În ultimii 20 de ani la Sfântu Gheorghe copiii au fost neglijați din punct de vedere fotbalistic, și asta se vede. Din toți fotbaliștii din județ nu putem alcătui o echipă care să facă față în Divizia C, iar noi investim în copii pentru că ei vor fi echipa din Sfântu Gheorghe peste câțiva ani” – a declarat finanțatorul clubului, Diószegi László.

Acesta a mai spus că momentan la OSK sunt legitimați 120 de copii, de diferite vârste, iar una dintre grupe a câștigat sezonul trecut Campionatul Județean Brașov. De ei se ocupă 6 antrenori, iar clubul și-a propus să amenajeze un teren de antrenament nou pentru că, spune Diószegi, sunt atât de mulți că nu mai au loc să se antreneze.

În ceea ce privește echipa mare, care a promovat anul acesta în Divizia C, patronul clubului spune că va aduce 6-7 jucători pentru a face față cu brio sezonului care va începe la finalul lunii august. Ceea ce se știe deocamdată este faptul că echipa se va întruni săptămâna viitoare când mai mulți fotbaliști vor da probe, iar echipa va începe pregătirea sub conducerea acelorași doi antrenori pe care i-a avut sezonul trecut, Valentin Suciu și Kulcsár László.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.