SPORT 4 martie 2015

OSK s-a întărit cu 4 jucători pentru retur

de Székely Emőke | 605 vizualizări

La sfârșitul acestei săptămâni se dă startul returului Diviziei C la fotbal. Echipa OSK Sfântu Gheorghe s-a pregătit intens pentru a doua parte a sezonului, iar în pauza competițională a transferat 4 jucători.

„Am renunțat la serviciile lui Mircescu, Dârstar și Stăncescu, iar Berde a plecat în Ungaria, unde a prins o ofertă bună. Am adus încă 4 jucători noi care aduc mult mai mult ca valoare decât cei plecați. Este vorba de 2 fotbaliști care au evoluat și în Liga I, Coman a venit de la Râmnicu Vâlcea, dar a jucat și la Corona Brașov, iar pe Damian l-am transferat de la Năvodari. De asemenea, am adus 2 fotbaliști din liga a III-a, Kiss de la Miercurea Ciuc și Mitra de la Zagon” – ne-a declarat patronul echipei, Diószegi László.

Acesta a spus că echipa este bună, și cu toate că au doar șanse matematice, își dorește să câștige seria I din Divizia C, deși la începutul sezonului obiectivul clubului era acela de a rămâne în cel de al treilea eșalon competițional.

„Pofta vine mâncând, se spune, și așa suntem și noi. Atât eu, cât și suporterii ne dorim să terminăm sezonul pe primul loc, dar știm că avem doar șanse matematice anul acesta, și acelea puține. Dar suntem optimiști, în fotbal au mai fost surprize” – spune Diószegi.

Prima partidă a OSK din sezonul de primăvară va avea loc vineri, când băieții conduși de Suciu și Kulcsár vor juca pe terenul celor de la Aerostar Bacău.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.