SPORT 7 aprilie 2014

O „căruță” de medalii pentru sportivii CSM

de Székely Emőke | 915 vizualizări

Sportivii secției de arte marțiale de la Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe au reușit să obțină în total 19 medalii la Campionatele Naționale de Ju-Jitsu, organizate la sfârșitul săptămânii trecute la București.

Elevii conduși de Petru Oltean au urcat pe podium la toate categoriile competiției (fighting, duo demonstrativ și luptă la sol), deși lupta a fost acerbă, la competiție fiind prezenți în jur de 250 de sportivi din toată țara.

Rezultate: locul I, fighting: Daniel Bulai cat.-56 kg seniori, Cristian Oprea (două medalii de aur) cat. -77 kg U 21 și seniori, Alin Păncescu cat. +94 U21; locul al II-lea, fighting: Robert Vaida cat. -77 kg U21 și seniori, Vlad Codreanu cat. -62 kg seniori; duo demonstrativ: Vlad Codreanu și Daniel Bulai; locul al III-lea, fighting: Cătălin Matei cat. -60 kg U18 și -62 kg U21, Horváth Gábor cat. -62 kg seniori, Daniel Bulai cat. -56 kg U21, Andreea Lupu cat. -70 kg U18, Vlad Codreanu cat. -62 kg U21, Vasile Bejenaru cat. -85 kg seniori, luptă la sol: Cristian Oprea cat. -77 kg U21.

În clasamentul pe cluburi CSM Sfântu Gheorghe s-a clasat pe podium la toate probele din concurs și a obținut locul secund la fighting, respectiv locul trei la duo demonstrativ și luptă la sol.

Demonstrăm încă o dată că CSM Sfântu Gheorghe este cel mai bun club din provincie cu sportivi de valoare. Chiar dacă am avut parte de un arbitraj dezastruos cu arbitri slab pregătiți sau părtinitori defavorizându-ne sportivii, Vasile Bejenaru, un sportiv de mare valoare pierde medalia de aur din cauza arbitrajului dezastruos clasându-se în final doar pe locul trei la categoria -85 kg seniori, am avut şi câteva finale de greutate disputate între sportivii de la CSM, respectiv categoriile de -77 kg juniori şi categoria de -77 kg seniori disputate între Cristian Oprea şi Robert Vaida” – a declarat antrenorul Petru Oltean.

Conducerea CSM Sfântu Gheorghe s-a arătat mulțumită de prestația sportivilor și i-a felicitat pe aceștia, respectiv pe antrenorul lotului.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
marisa, 9 aprilie 2014
Da, domnule Iacob Razvan ... iar si iar arbitrii :( de ce nu puteti sa fiti corecti si impartiali? Nu inteleg ! Ce aveti de castigat? Ce ma deranjeaza cel mai mult este faptul ca ati fost si dvs citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.