SPORT 23 octombrie 2023

Neliniște la Sepsi, după ce un fotbalist a fost prins beat la volan; conducerea ar vrea să rezilieze contractul

de Iulia Drăghici - Taraș | 964 vizualizări

Seria înfrângerilor suferite de Sepsi OSK în Superligă este completată cu o nouă problemă, după ce un fotbalist a fost prins beat la volan. Dezvăluirile au fost făcute de patronul Diószegi László presei centrale.

„Deja am prins un jucător care la ora 3 noaptea se plimba în Sfântu Gheorghe și nu era foarte treaz, dar din cauza GDPR nu pot să spun mai multe. Dacă unul a fost, de ce să nu fie mai mulți? Îmi pun întrebarea. E ceva în neregulă. L-a prins poliţia la 3 noaptea, la volan, şi nu era treaz”, a declarat Diószegi László, potrivit Fanatik, citat de GSP.ro.

Aceleași surse au informat că ar fi vorba despre Francisco Junior, mijlocașul de 31 de ani care a fost adus la echipă în 2022. Acesta nu a fost inclus în lotul celui mai recent meci al lui Sepsi, de la Iași.

Nu contează [cine e jucătorul]. Știu toți jucătorii, am intrat în vestiar și am făcut scandal. Trebuie să ne ferim foarte tare. Poliția l-a prins. Problema e că era cu mașina. Nu vreau să spun nume, dar sunt lucruri inadmisibile, oricum va fi pedepsit, am spus și în vestiar. Vedem prima oară ce o să iasă, o să aibă dosar penal.

E inadmisibil ca un jucător profesionist să se comporte așa. Nu vreau eu acum să dau vina pe el, dar trebuie neapărat să facem ceva!

Nu am vrut să bulversăm lucrurile, asta e, o să discutăm luni, după meci. Știți cât de greu e să reziliezi? Am vorbit deja cu avocatul, o să vedem, dacă putem să reziliem. Noi avem o disciplină, vrem să avem exemplu, un jucător care a făcut chestia asta nu are ce căuta, a mai spus patronul echipei, conform aceleiași surse.

Reacție pe același subiect a avut și Hadnagy Attila, directorul sportiv al Sepsi OSK.

A fost prins beat la volan, am vorbit cu cineva care a văzut, a fost acolo. Dar, până nu avem actele oficiale cu rezultatele analizelor, nu discutăm. Când vom avea actele, poate vom rezilia contractul, dacă va fi cazul. Numai pentru consumul de droguri se poate rezilia contractul automat, dar aşa vom vedea. Poate îi vom da o amendă mare şi îl vom trimite la echipa a doua.

Sunt anumiţi jucători pe care nu îi poţi înţelege. Cum să fii prins beat mort?! Înseamnă că pe tine nu te interesează de echipă, de colegi. Era ora 1 şi 13 minute, ştiu ora, ştiu tot! Alcoolemia a fost foarte mare”, a declarat Hadnagy în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

„Suntem ciuca bătăilor”

Între timp, Sepsi OSK se pregătește să primească vizita echipei FC Botoșani, la Sfântu Gheorghe, luni, 23 octombrie, de la ora 18:00, pentru meciul din etapa a 13-a.

Clubul covăsnean este, în prezent, pe locul 12 în clasament, după ce a suferit șase înfrângeri la rând. Încă nu s-a vorbit despre demiterea antrenorului Liviu Ciobotariu, dar decizii se vor lua, dacă va fi cazul, după meciul de luni.

Suntem ciuca bătăilor, am avut o şedinţă. Vrem să intrăm în play-off, dar trebuie să vedem cum facem să nu coborâm mai mult. Vedem după meciul de luni ce vom face, tragem linie, atunci decidem ce se va întâmpla. Sincer, nu am vorbit cu patronul despre demiterea lui Liviu Ciobotariu, dar meciul de luni e capital. Dacă nu câştigăm, după cum am zis, atunci trebuie să luăm nişte decizii.

Nu am avut rezultate în ultimele meciuri. Am început bine campionatul, dar acum avem şase înfrângeri la rând, trebuie să vedem ce vom face. Jucătorii sunt frustraţi că nu batem, nu e linişte în vestiar când pierzi şase jocuri la rând, sunt probleme. Nici noi nu înţelegem ce se întâmplă. E acelaşi lot cu care puteam ajunge în grupele Conference League, chiar să pierdem aşa busola? E prea mult, e prea mult!”, a spus Hadnagy în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.