SPORT 19 ianuarie 2014

ACSCR a câștigat campionatul de futsal al ONG-urilor

de Székely Emőke | 672 vizualizări

După câteva luni de competiție intensă, campionatul de futsal pentru amatori „Szitise”, organizat exclusiv pentru ONG-uri, a ajuns la final. Sâmbătă și duminică Sala Sporturilor „Szabó Kati” a găzduit semifinalele și finalele competiției. După meciurile de sâmbătă în finala mică s-au întâlnit echipele Ecou și Malta, aceștia din urmă pierzând cu scorul de 2-6, și astfel bronzul din acest an le-a revenit celor de la Ecou.

În finala mare s-au întâlnit echipele ISE și Asociaţia Cultural Ştiintifică Carpaţii Răsăriteni (ACSCR). Cu toate că ISE a reușit să se distanțeze la 4 goluri, cei de la ACSCR au revenit spectaculos în ultimele minute, și astfel după timpul regulamentar de joc scorul a fost 4-4. În prelungiri au marcat ambele echipe, iar scorul final a fost de 9-7 pentru ACSCR, care a devenit astfel campioana primei ediții a campionatului „Szitise”.

Echipele înscrise în campionatul de futsal al ONG-urilor așteaptă deja următoarea ediție de campionat, iar organizatorii spun că doresc să creeze o tradiție din această competiție destinată exclusiv ONG-urilor.

Futsal ONG-uri ianuarie 2014 - 3

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.