SPORT 16 martie 2015

Miodrag Belodedici revine la Sfântu Gheorghe pentru Cupa „Tinere Speranțe”

de Székely Emőke | 1364 vizualizări

Asociaţia Sportivă Atletico Steaua Sfântu Gheorghe va organiza la sfârșitul acestei săptămâni cea de-a doua ediție a Cupei „Tinere Speranțe”, turneu de minifotbal destinat echipelor de fete și băieți cu vârsta între 7 și 14 ani. Partidele vor avea loc în Sala Sporturilor „Szabó Kati” și Sala Sporturilor Municipală.

„Scopurile acestui turneu sunt multiple. Mai întâi, dorim ca această Cupă „Tinere Speranțe” să fie un bun prilej de popularizare a fotbalului în rândul copiilor şcolari. Apoi, prin acest eveniment le asigurăm echipelor de fotbal de copii o serie de meciuri într-un cadru oficial, şi nu în ultimul rând, Cupa „Tinere Speranțe” reprezintă o punte de legătură între cluburile de fotbal pentru copii şi juniori din Covasna. Participanţilor le vor fi oferite cupe, medalii, diplome şi premii speciale. În această competiţie sunt angrenaţi peste 200 de copii, iar pentru buna organizare a acestui turneu clubul Atletico Steaua doreşte să le mulţumească domnilor Foof Ervin, care se implică foarte mult în proiectele sportive din acest judeţ, şi lui Ioan Marian Știopu directorul D.J.S.T. Covasna” – ne-a declarat organizatorul Mihail Lazăr.

Acesta a mai spus că la turneu va participa și Miodrag Belodedici, dublul câştigător al Cupei Campionilor Europeni, ambasador UEFA, care a renunţat la Turul de Elită al naţionalei României U17 pentru a fi al doilea an consecutiv în Sfântu Gheorghe la acest eveniment.

„Dorim ca acest eveniment sportiv să devină unul cu tradiţie pentru fotbalul din judeţul Covasna, dacă pe viitor vor dori şi autorităţile locale să se implice în aceste evenimente pentru copii şi chiar şi pentru zona aceasta. Pentru un judeţ în care până acum trei ani nu s-a mişcat nimic pe plan fotbalistic ar trebui să fim mândri că în această perioadă scurtă am reuşit să scoatem două promoţii de antrenori, să avem juniori la naţionalele României, și să organizăm mai multe competiții pentru copii și adulți” – a concluzionat Mihail Lazăr.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.