SPORT 1 iunie 2014

Medalii de aur și argint pentru România la Europenele de canotaj de la Belgrad

de Covasna Media | 503 vizualizări

În proba feminină de 8 rame cu cârmaci tricolorele şi-au respectat statutul de favorite şi au luat cea mai strălucitoare medalie europeană. Dacă de fiecare dată în ultimii 7 ani româncele au terminat pe prima poziţie, la fel s-a întâmplat şi acum. Roxana Cogianu, Cristina Ilie, Mihaela Petrilă, Adelina Cojocariu, Daniela Druncea, Nicoleta Albu, Irina Dorneanu, Ioana Crăciun, Andreea Boghian au fost de neoprit şi au luat faţa adversarelor din Marea Britanie şi Germania. 6:16.64 a fost timpul cu care a fost câştigată proba de tradiţie a canotajului românesc.

„Mă simt grozav. A fost dificil. Nu ne-am pregătit pentru condiții atât de grele ca cele de aici, dar suntem fericite că am luat aurul și totul a mers conform planului” - Nicoleta Albu

România a obţinut prima medalie la Campionatele Europene de canotaj de la Belgrad prin Cristina Grigoraş şi Laura Oprea care au cucerit argintul continental în proba de dublu rame. Întrecerea la care reprezentativa tricoloră era campioană en-titre a fost încheiată cu cel mai bun timp, de această dată, de sportivele din Marea Britanie.

Delegația României la Belgrad avea ca obiectiv două medalii și o clasare pe locurile patru-șase.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.