SPORT 14 iunie 2024

Marius Ștefănescu, din alb-roșu în roșu-albastru

de Marius Raczek | 727 vizualizări

Sepsi OSK s-a despărțit de unul dintre cei mai importanți jucători, Marius Ștefănescu, luând în considerare și dorința expresă a acestuia de a continua la FCSB.

Transferul lui Marius Ștefănescu de la Sepsi OSK este mediatizat de multă vreme. S-a scris enorm despre interesul celor de la FCSB, dar și al Rapidului, pentru a-l înregimenta pe unul dintre jucătorii care s-a remarcat în ultimii ani în Superliga. De acum plecarea lui este certă, iar dorința i-a fost îndeplinită, aceea de a jucat pentru clubul patronat de Gigi Becali.

Marius Ștefănescu a ajuns la Sepsi OSK pe traseul CSȘ Caracal - Viitorul Cluj. Pentru a-și face „rodajul” a fost împrumutat la KSE Târgu Secuiesc. Cinci sezoane a îmbrăcat tricoul lui Sepsi OSK, și a cucerit două cupe ale României și tot atâtea Supercupe. Evoluțiile sale, pentru Sepsi OSK, l-au propulsat și în echipa națională, sub tricolor debutând în anul 2022, iar până în prezent a adunat două selecții. Probabil, cea mai plăcută amintire cu Marius Ștefănescu vor fi cele două goluri din finala Cupei României cu FC Voluntari, reușite care au adus în premieră trofeul competiției la Sfântu Gheorghe.

Dincolo de alte considerații, de tot ceea ce s-a scris în ultima vreme, Marius Ștefănescu va rămâne un jucător exponențial în istoria clubului Sepsi OSK. Amintirea lui, însă, va purta umbra acelor scuze de a juca chiar împotriva celor al căror tricou îl va îmbrăca din sezonul viitor (SIC!). Sportiv, căci așa e frumos, noi îi dorim mult succes, și îi mulțumim pentru clipele frumoase pe care ni le-a dăruit!

Sursa foto: arhivă (Sepsi OSK/Facebook)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.